Καλώς ήλθατε στο Akamas Sport Club!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  1. Home
  2. /
  3. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 2016 έχει αρχίσει επίσημα την λειτουργιά του o σύλλογός μας, με την ονομασί‘ΠολιτιστικόςΓυμναστικός Σύλλογος Ακάμας’. Είναι εγγεγραμμένος αθλητικός σύλλογος στο μητρώο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) και επίσημο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (ΚΟΓ).

ΑΚΑΜΑΣ ήταν ο πρώτος σύλλογος γυμναστικής στη Πάφο και ιδρυτικό μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής από το 1979. Θέλοντας να συνεχίσουμε την ιστορία αυτού του ιστορικού συλλόγου που είχε αδρανοποιηθεί και διαγραφεί από το αθλητικό μητρώο της Ομοσπονδίας, ιδρύσαμε εκ νέου, τον ‘Πολιτιστικό Γυμναστικό Σύλλογο Ακάμα’.

Η παρουσία μας όμως στον χώρο της γυμναστικής ξεκινά από το 2002 ως ιδιωτική σχόλη ρυθμικήςγυμναστικής, χορού και μπαλέτου ‘Δέσπω Ιακώβου’. Για 18 και πλέον χρόνια δραστηριοποιείται στο γυμναστήριο ‘Gymnastika’ στη Γεροσκήπου και που πλέον αποτελεί το μεγαλύτερο τμήμα του νεοσύστατου συλλόγου ΑΚΑΜΑΣ.

Όλοι οι προπονητές και προπονήτριες του συλλόγου μας, είναι πτυχιούχοι γυμναστές με ειδικότητα στην ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, εγγεγραμμένοι στο Υπουργείο Παιδείας και κάτοχοι όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών και πτυχίων.

© 2019. Akamas sports club. All Rights Reserved.