Καλώς ήλθατε στο Akamas Sport Club!

Ακαδημια Ρυθμικης Γυμναστικης (3-18 χρονων)

Η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής είναι το τμήμα που προσφέρει προπόνηση και εκμάθηση των οργάνων ρυθμικής, εντάσσοντας τα παιδιά στον αθλητισμό και καλλιεργώντας τους την πειθαρχεία, τον σεβασμό και την υγεία στο μυαλό και στο σώμα. Συνδυασμός ακροβατικών ασκήσεων γυμναστικής, χορού και μπαλέτου με την συνοδεία μουσικής, αποτελούν τον ιδανικό τρόπο άθλησης και εκπαίδευσης των παιδιών σε ένα υγείες, όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.

Το ιδανικό άθλημα για κορίτσια ηλικίας από 3 έως 18 χρονών, αφού μέσα από το άθλημα της ρυθμικής, μαθαίνουν να κινούνται με χάρη, αρμονία και να αποκτούν νευρομυική συναρμογή, ευλυγισία και συγχρονισμό. Ακόμα και κορίτσια σε μεγαλύτερη ηλικία μπορούν να ασχοληθούν, να γυμναστούν και να αγαπήσουν αυτό το υπέροχο άθλημα που μέσω της μουσικής και του χορού, γυμνάζει δυναμικά και ομοιόμορφα το σώμα, καλλιεργεί το πνεύμα, και αποτελεί την βάση για πολλά άλλα αθλήματα.

Υπεύθυνη προπονήτρια της ακαδημίας του συλλόγου μας είναι η κ. Δέσπω Ιακώβου. Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στη Ρυθμική Γυμναστική.

Για πληροφορίες και εγγραφές στο ☎️ : +35799340841
On-line registrations: https://tinyurl.com/y3syugay

© 2019. Akamas sports club. All Rights Reserved.