Καλώς ήλθατε στο Akamas Sport Club!

Η Δέσπω Ιάκωβου είναι εκ των ιδρυτικών μελών του συλλόγου μας. Είναι η υπεύθυνη προπονήτρια της ακαδημίας Ρυθμικής Γυμναστικής του Ακάμα, με ενεργή και καθοριστική συμμετοχή στην οργάνωση και ανάπτυξη όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στη Ρυθμική Γυμναστική και Κολύμβηση. Είναι επίσης απόφοιτος της σχολής BCH college, aerobic & fitness instructor.

Ασχολείται με το άθλημα ως προπονήτρια ρυθμικής, από το 2002, όταν και επέστρεψε Κύπρο από τις σπουδές της. Εδώ και 18 χρόνια υπηρετεί τον αθλητισμό ως υπεύθυνη προπονήτρια της Ακαδημίας και  έχει καταφέρει να αναπτύξει το άθλημα της ρυθμικής στην Πάφο και να το κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό. Η αγάπη της για τα παιδιά και την γυμναστική, έχουν καταστήσει την ακαδημία του συλλόγου μας, ως μια απο τις μεγαλύτερες ακαδημίες γυμναστικής παγκύπρια.

Η παρουσία της ακαδημίας του συλλόγου μας, με την συμμετοχή αθλητριών όλων των ηλικιών, σε πάρα πολλές εκδηλώσεις, αθλητικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές επιβεβαιώνουν το επίπεδο και την δουλειά που γίνεται στη βάση του συλλόγου, με ένα πολυδιάστατο ρόλο και σκοπό.

© 2019. Akamas sports club. All Rights Reserved.