Καλώς ήλθατε στο Akamas Sport Club!

AKAMAS CUP

AKAMAS CUP 2020 poster

 

  • Στον τελευταίο μας αγώνα το 2019, συμμετείχαν 130 αθλήτριες, από 13 συλλόγους, από Κύπρο και εξωτερικό. Το 2020, ειχαμε 267 δηλωσεις αθλητριων απο 16 συλλογους απο 11 χωρες. Δυστηχώς λόγο της πανδημίας του κορονοϊού ( covid-19) , ο αγώνας μας για λόγους υγείας ακυρώθηκε.
  • Σημαντικοί υποστηρικτές, σε αυτή μας την μεγάλη προσπάθεια κάθε χρόνο, είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού, ο ΟΠΑΠ, ο ΚΟΑ, Δήμος Πάφου και η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής. Μαζί με την πολύτιμη και σημαντική συνεισφορά όλων των συνεργατών-χορηγών του συλλόγου μας, καταφέραμε να αναπτύξουμε τον αθλητισμό και το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής ειδικότερα και να προβάλουμε την όμορφη πόλη μας, με ένα ιδιαίτερο και άμεσο τρόπο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

 

AKAMAS CUP 2019 poster

 

  • Δια μέσω του διεθνή αυτού αγώνα που διοργανώνει ο σύλλογος μας στην Πάφο, γίνεται κατορθωτή η συνεύρεση σε ένα αθλητικό γεγονός αθλητριών, προπονητών, παραγόντων και γονιών, καλλιεργώντας τα αθλητικά ιδεώδη της συμμέτοχης, του αλληλοσεβασμού και της αλληλοκατανόησης, δίνοντας την ευκαιρία για απόκτηση μοναδικών εμπειριών και γνωριμιών σε ένα πολυσύνθετο πολυπολιτισμικό αθλητικό γεγονός .

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις αθλήτριες προπονητές, γονείς και υποστηρικτές για την συμμετοχή τους, την συνεισφορά τους και βοήθεια που παρέχουν στον σύλλογο μας, για να γίνεται κατορθωτή η επιτυχημένη διοργάνωση του ‘AKAMAS CUP’.

 

© 2019. Akamas sports club. All Rights Reserved.